Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Decra® sistemi za strehe

Lahka strešna kritina različnih oblik in s široko paleto naravnih barvnih odtenkov

Decra® je idealna za vse oblike streh in vsa klimatska območja. Primerna je tako za nove objekte ali prenovo starih, stanovanjske ali poslovne zgradbe, v mestih ali na podeželju. V zadnjih 40 letih je bila Decra® strešna kritina položena že na več kot 60 milijonov m² streh po vsej Evropi in zagotavlja maksimalno zaščito objektov v vseh območjih, od mestnih središč do visokogorja.

Decra® strešna kritina je na voljo v obliki klasičnih betonskih ali opečnih strešnikov in v obliki tradicionalnih lesenih skodel. Združuje namreč trdno jekleno jedro z večplastnimi odpornimi premazi in zaključnimi sloji različnih obdelav in izgledov, od naravnega mineralnega granulata do gladkega visokega sijaja. S sistemom strešne kritine Decra® in popolno paleto dodatnih elementov lahko hitro in učinkovito pokrijemo vsako streho do zadnjega detajla iz enakega materiala in v isti barvi kot so strešne plošče. S popolnim sistemom strešne kritine Decra® lahko zadovoljimo najzahtevnejše investitorje in arhitekte.

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4