Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Decra

Sistem strešne kritine Decra vsebuje vse elemente, ki so potrebni za prekrivanje različnih vrst streh. Elementi so v isti barvi, zato ima streha lep in naraven videz. Opečni profil je oblikovan tako, da zadosti zahtevam starih mestnih jeder, primeren pa je tudi za najsodobnejše zgradbe. Zaradi sistema pritrjevanja je streha izjemno odporna proti najslabšim vremenskim razmeram, vetru in potresu.

Tondach

Strešniki so iz naravnega materiala-gline, zato lahko zaradi različne sestave gline pride do rahlih barvnih odstopanj- odtenkov. Za doseganje enakomerne barvne slike na strehi uporabljamo kritino iz ene dobave, ki jo pri pokrivanju jemljemo izmenično iz več palet.

Creaton

najboljša evropska glinena strešna kritina s 50-letno garancijo,na trgu že od leta 1884, za slovenski trg uvažamo od leta 1995. Do danes je s strešno kritino CREATON pokrito na tisoče individualnih hiš in ogromno referenčnih objektov po vsej Sloveniji.
Naravni materijal,vrhunska tehnologija,ogromna izbira modelov,površinskih obdelav,barv,najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto, zadovoljni kupci,so razlogi, ki bodo tudi Vas prepričali za nakup strešne kritine Creaton.

Bramac

Vodilni strokovnjak za celovite strešne rešitve. Vse iz ene roke: od strešnikov, krojenih po meri, do posebnih kosov in strešnih dodatkov, vse do solarne strehe in visoko kakovostnih servisnih storitev.

Trimo

Sodobna, prilagodljiva in zanesljiva proizvodnja streh in fasad omogoča, da lahko izdelajo več kot 50.000 različnih kombinacij panelov glede na debelino, modul, profilacijo, tip panela, barve, ipd.

Eternit

Vlaknocementne strešne plošče za pokrivanje streh in v nadaljevanju tudi fasad. Veliko barvnih odtenkov vlanocementnih fasadnih plošč Natura, Tectura in Classica.

Valovitke

Z leti so valovitke P6 dokazale svojo zanesljivost. Gospodarsko in arhitektonsko so zanimive za prekrivanje stanovanjskih in gospodarskih objektov. So ekonomične in primerne za sanacije, kakor tudi za novogradnje.

Korec

je kakovostna in vsestransko preskušena opečna kritina značilna za kulturno krajino, razpeto med gorami in morjem. S korci prekrivajo stanovanjske, poslovne in javne zgradbe. Uporabljajo jih tudi pri restavriranju zgradb, ki sodijo v kulturno-zgodovinsko in arhitekturno dediščino. Strehe, pokrite s korci, uspešno kljubujejo poletni vročini in zimskim vetrovnim razmeram

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4