Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Nova spletna stran 2012

Četrtek, 12. julij 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ter vam olajšamo delo in prihranimo čas pri iskanju ponudnikov v naši branži.

Nova spletna stran 2009

Petek, 7. avgust 2009

Pri Krovstvu Šakanović smo za vas pripravili novo spletno stran. Kot vsako napredno podjetje tudi pri Krovstvu Šakanović spremljamo in se prilagajamo spremembam tehnologije.

Svetovno Prvenstvo

Sreda, 13. junij 2007

Zaradi zmage na državnem prvenstvu smo zastopali slovenske barve na svetovnem prvenstvu krovcev in kleparjev v mestu Cape Town v Južnoafriški republiki, ki je potekalo od 16. -18. novembra 2005. Na svetovnem prvenstvu smo v konkurenci 11. ekip iz 11. držav dosegli odličen rezultat.

Državno Prvenstvo Mladih Krovcev in Kleparjev

Ponedeljek, 21. november 2005

Slovenski kleparji in krovci smo že šesto leto člani IFD - mednarodne federacije krovskih in kleparskih nacionalnih združenj, ki vsako leto organizira tudi svetovno prvenstvo zmagovalnih ekip državnih tekmovanj v državah članicah.

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4