Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Državno Prvenstvo Mladih Krovcev in Kleparjev

Ponedeljek, 21. november 2005

Slovenski kleparji in krovci smo že šesto leto clani IFD - mednarodne federacije krovskih in kleparskih nacionalnih združenj, ki vsako leto organizira tudi svetovno prvenstvo zmagovalnih ekip državnih tekmovanj v državah clanicah. Območna obrtna zbornica Murska Sobota je bila v letu 2005 skupaj s Sekcijo kleparjev in krovcev pri Pomurskih obmocnih obrtnih zbornicah in Sekcijo kleparjev in krovcev pri Obrtni zbornici Slovenije organizator 6. državnega prvenstva mladih kleparjev in krovcev Slovenije. Tekmovanje je potekalo 6. in 7. aprila 2005 na sejmu MEGRA v Gornji Radgoni.

Na lanskem državnem prvenstvu je sodelovalo 6 ekip, zmagovalna ekipa tega državnega prvenstva pa je bila ekipa OOZ Ljubljana-Bežigrad, v kateri sta pod mentorstvom Šakanovic Zlatka (Krovstvo Šakanović s.p.) tekmovala Šakanovic Meho in Maver Matej. Ta ekipa se je nato udeležila 18. svetovnega prvenstva mladih krovcev in kleparjev, ki je potekalo od 16. - 18. novembra 2005 v mestu Cape Town v Južnoafriški republiki. Na svetovnem prvenstvu se je pomerilo 11. ekip iz 11. držav in sicer v kategoriji pokrivanja ostrešja z dvema različnima kritinama. Zmagala je ekipa Velike Britanije, pred ekipo Švice in Nemcije. Naša ekipa pa je zasedla odlicno 4. mesto pred ekipo Avstrije.

Na svetovnem prvenstvu smo v konkurenci 11. ekip iz 11. držav dosegli odličen rezultat, kar potrjuje naša dolgoletna prizadevanja po kvalitetnih izdelkih celo v svetovnem merilu. V krovstvu Šakanović tako skrbimo in prenašamo visoko kvaliteto naših storitev tudi na mlade sodelavce v našem podjetju, ki so to skrb in znanje upravičili med svetovno konkurenco.

Te bogate izkušnje nam bodo vzpodbuda po še kvalitetnejših uslugah našega podjetja ter s tem v še vecje zadovoljstvo naših strank. Upamo, da bodo imele tudi pozitiven doprinos k promociji in uveljavljanju krovsko kleparske stroke in pri vzpodbujanju mladih za ta naš lep, zanimiv in ponosa vreden poklic.

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4