Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Svetovno Prvenstvo

Sreda, 13. junij 2007

Zaradi zmage na državnem prvenstvu smo zastopali slovenske barve na svetovnem prvenstvu krovcev in kleparjev v mestu Cape Town v Južnoafriški republiki, ki je potekalo od 16. -18. novembra 2005. Na svetovnem prvenstvu smo v konkurenci 11. ekip iz 11. držav dosegli odličen rezultat, kar potrjuje naša dolgoletna prizadevanja po kvalitetnih izdelkih celo v svetovnem merilu. V krovstvu Šakanovic tako skrbimo in prenašamo visoko kvaliteto naših storitev tudi na mlade sodelavce v našem podjetju, ki so to skrb in znanje upravicili med svetovno konkurenco. Te bogate izkušnje nam bodo vzpodbuda po se kvalitetnejših uslugah našega podjetja ter zadovoljstvo naših strank.

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4