Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Creaton

Najboljša evropska glinena strešna kritina s 50-letno garancijo,na trgu že od leta 1884, za slovenski trg uvažamo od leta 1995. Do danes je s strešno kritino CREATON pokrito na tisoče individualnih hiš in ogromno referenčnih objektov po vsej Sloveniji. Naravni materijal,vrhunska tehnologija,ogromna izbira modelov,površinskih obdelav,barv,najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto, zadovoljni kupci,so razlogi, ki bodo tudi Vas prepričali za nakup strešne kritine Creaton.

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4