Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Decra

Sistem strešne kritine Decra vsebuje vse elemente, ki so potrebni za prekrivanje različnih vrst streh. Elementi so v isti barvi, zato ima streha lep in naraven videz. Opečni profil je oblikovan tako, da zadosti zahtevam starih mestnih jeder, primeren pa je tudi za najsodobnejše zgradbe. Zaradi sistema pritrjevanja je streha izjemno odporna proti najslabšim vremenskim razmeram, vetru in potresu.

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4