Zadnja novica

Nova spletna stran 2012

Ker sledimo trendu in sodobni tehnologiji smo se letos odločili za grafično prenovo naše spletne strani in se tako približamo ...

Korec

Je kakovostna in vsestransko preskušena opečna kritina značilna za kulturno krajino, razpeto med gorami in morjem. S korci prekrivajo stanovanjske, poslovne in javne zgradbe. Uporabljajo jih tudi pri restavriranju zgradb, ki sodijo v kulturno-zgodovinsko in arhitekturno dediščino. Strehe, pokrite s korci, uspešno kljubujejo poletni vročini in zimskim vetrovnim razmeram

Turn

 je sestavni del stanovanjsko poslovnega objekta in kot njen centralni del predstavlja simbol rasti in uspešnosti podjetja.

Delavnica

V okviru svoje dejavnosti smo postavili sodobno delavnico v kateri dominira računalniško voden cnc stroj za krivljenje pločevine do maksimalne dolžine 8 metrov in vrsta drugih strojev.

Skladišče

V praksi se je izkazalo, da potrebujemo večje skladišče. Zato smo ga tudi zgradili za lastne potrebe za skladiščenje raznega materiala.

Vozni park

Po dolgoletnem uspešnem poslovanju in širitvi dejavnosti se je pokazala potreba po nakupu dodatnih kamionov in dvižni opremi.

1/4