01-Classic-decra

Aerodek Classic lahka strešna kritina ponuja atraktiven in ekonomičen zaključek vseh tipov streh od 12° naklona naprej do 90° naklona.

Aerodek Classic strešna kritina je na voljo v devetih barvnih odtenkih, z zaključnim slojem iz naravnega mineralnega granulata, ki vsebujejo naravne UV-odporne kamenine in visoko kvalitetne akrilne smole. Oblika kritine Aerodek Classic, daje strehi izgled tradicionalnih streh.

krovstvo-sakanovic-aerodek-elegance-09

Lahki strešniki Aerodek Elegance mat so privlačna in cenovno ugodna kritina za vse tipe streh, od naklona 8° do navpičnice 90°.

Strešniki so izdelani iz galvanizirane pločevine z štirimi prašnimi unikatnimi procesi zaščite, ki zagotavlja ekstremno globino sijaja in izjemen lesk brez primere v industriji kovinskih streh. Aerodek Elegance v sijajni izvedbi ima gladek zaključni sloj v visokem sijaju, ki poudarja gibljivost jeklenega jedra. Gladka površina strešnika je po izgledu in čvrstosti skorajda enaka površini glinastih strešnikov, celo na otip.

krovstvo-sakanovic-aerodek-stratos-Slika-003

Moderna in trajna oblika skodel.

Idealna je za strehe, kjer želimo ohraniti videz tradicionalnih lesenih skodel v visokogorju ali za eleganten zaključek na arhitekturo minimalistično zasnovanih objektih.

krovstvo-sakanovic-aerodek-Octava-03

Aerodek Octava je lahka strešna kritina oblike klasičnega strešnika in je idealna za vse oblike streh in vsa klimatska območja.

Primerna je tako za nove objekte kot prenovo starih, stanovanjskih ali poslovnih zgradb, v mestih ali na podeželju. V zadnjih 40 letih je bila Aerodek strešna kritina položena že na več kot 60 milijonov m² streh po vsej Evropi in zagotavlja maksimalno zaščito objektov v vseh območjih, od ravninskega Prekmurja do visokogorja Gorenjske.

krovstvo-sakanovic-aerodek-Oberon-02

Aerodek Oberon lahki strešniki zagotavljajo privlačno in gospodarno rešitev za vse vrste streh od naklona 15° do vertikale.

Sistem, ki je na voljo v dveh barvah, sestavljena iz pocinkane jeklene pločevine z večslojnimi premazi akrila, epoksija in sloj iz naravnega mineralnega posipa z izgledom bitumenskih ali klasičnih lesenih skodel.

krovstvo-sakanovic-aerodek-Roman-07

Aerodek Roman lahki strešniki zagotavljajo privlačno in gospodarno rešitev za vse vrste streh od naklona 15° do vertikale.

Sistem strešne kritine, ki je na voljo v rustik barvi, sestavljena iz pocinkane jeklene pločevine z večslojnimi premazi akrila, epoksija in sloj iz naravnega mineralnega posipa z izgledom klasičnih staranih primorskih opečnih strešnikov.

08-Quadro

Quadro Icopal je kritina modernega videza.

Tehta le sedmino betonskega strešnika. Idealna je za novogradnje in obnove, za stanovanjske ali poslovne objekte, tako v mestih kot tudi na podeželju. Poleg strešnikov Quadro Icopal je na voljo popolna paleta dodanih elementov.

Če želite o naših storitvah izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun,
nas pokličite ali nam oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali.

KRITINE

krovstvo-sakanovic-decra-139

AERODEK

krovstvo-sakanovic-bramac-142

BRAMAC

krovstvo-sakanovic-tondach-140

TONDACH

krovstvo-sakanovic-creaton-141

CREATON

krovstvo-sakanovic-eternit-144

ETERNIT

krovstvo-sakanovic-tegola-152

TEGOLA

krovstvo-sakanovic-folcana-streha-154

FOLCANA STREHA

krovstvo-sakanovic-profilirana-plocevina-155

PROFILIRANA PLOČEVINA

RHEINZINK

RAVNA STREHA

KRITINE

krovstvo-sakanovic-decra-139

DECRA

krovstvo-sakanovic-bramac-142

BRAMAC

krovstvo-sakanovic-tondach-140

TONDACH

krovstvo-sakanovic-creaton-141

CREATON

krovstvo-sakanovic-eternit-144

ETERNIT

krovstvo-sakanovic-tegola-152

TEGOLA

krovstvo-sakanovic-folcana-streha-154

FOLCANA STREHA

krovstvo-sakanovic-profilirana-plocevina-155

PROFILIRANA PLOČEVINA

RHEINZINK

RAVNA STREHA